zaterdag 14 juni 2014

Outfit

Wauw. Ik moest vanochtend echt even bijkomen van gisteravond. Ik heb zo hard geschreeuwd en gesprongen dat ik geloof ik een paar jaar van mijn leven kwijt ben, haha! Wat een wedstrijd was het zeg. En wat een magistrale, fantastische goals. Super gaaf! Ik ben benieuwd hoe de volgende wedstrijden zullen verlopen. En dan natuurlijk nog de napret, met alle geweldige plaatjes via app, Instagram en Facebook. Strakjes ga ik nog even het dorp in om een vaderdagcadeautje te vinden. Vanavond gaat Giedo lekker voor me koken en komt Daphne daarna ook. Een relaxed weekendje als altijd! Ik denk wel dat er volgende week verandering in komt, want volgende week moet ik de rapporten van de kinderen gaan invullen. Nog maar drie weekjes en 't is vakantie! Op de foto's zie je mijn outfit van vandaag. Best wel simpel, maar dat kan ook leuk zijn! Wat vind jij?

T-shirt, ketting, armbandjes, schoenen - Primark / jeans - H&M

19 opmerkingen:

  1. Prachtige outfit zeg. En zeker kan simpel ook mooi zijn, dat is wel terug te zien in je outfit! Nederland heeft het echt fantastisch gedaan, ik ben ook heel benieuwd naar de volgende wedstrijden. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit! Wat een perfecte benen heb jij trouwens. Het kan aan de belichting van de foto liggen, maar ik heb het idee dat rode lipstick bij jou de focus legt op de roodheden in je gezicht en dat is zonde.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg mooie outfit. Je schoenen zijn echt mooi zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zie je er onwijs leuk uit!!! X Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke outfit! Basic kan idd heel leuk zijn, daar houd ik zelf vaak juist nog meer van :). Prachtige foto's ook, love it!

    Liefs van Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een super leuke outfit vooral je ketting en schoenen vind ik heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. prachtige outfit & wat een mooie ketting!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Killer legs haha! Echt een mooie outfit! Ik ben ook echt benieuwd naar de volgende wedstrijd, en ook wel na de plaatjes die daarna overal op internet komen te staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Inderdaad een simpele outfit, maar daar houd ik van, je hebt het mooie gecombineerd vind ik!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wel een beetje jammer dat je mijn opbouwende kritiek over je lipkleur/roodheden niet plaatst. Ik vond het geen gemene reactie, ik heb je ook genoeg lovends gezegd. Beetje jammer, dat weerhoudt me ervan nog je blog te bezoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb je reactie wél geplaatst.. kijk maar bovenaan! Ik vond het ook helemaal niet gemeen. Ik hoop dat je dit nog leest en ziet dat ik je reactie wel degelijk geplaatst heb. Ik zou het jammer vinden als je mijn blog niet meer zou willen lezen.

      Verwijderen
  11. Mooie outfit! Die hakken staan je prachtig :-)

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.