woensdag 11 februari 2015

Flashback: Barcelona

De laatste tijd kan ik me alleen maar verbazen over hoe snél de tijd wel niet gaat. Over anderhalve week heb ik alweer voorjaarsvakantie (voordeeltje van 't juf zijn), terwijl de kerstvakantie nog zo kort geleden lijkt. Als je mijn blog al lang volgt of mijn Instagram, dan weet je dat wij al heel wat jaren in de voorjaarsvakantie een citytrip maken. Het begon ooit in 2011 met Berlijn. Daarna volgden Londen, Kopenhagen, Parijs en Barcelona. Dit jaar wordt het Madrid. Ik vind het echt geweldig dat ik al zoveel mooie steden heb mogen zien. Mijn favoriete steden zijn Rome en Londen, maar eigenlijk heeft elke stad wel weer iets bijzonders. In Barcelona heb ik vorig jaar een enorm aantal foto's gemaakt. Van mooie plekken, gebouwen en vooral ook van alle heerlijke tapas, pizza's en paella's. Dit jaar zitten we dus weer in Spanje. Ik kan me nu al verheugen op Mercado San Miguel, een overdekte markthal met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Zelf vind ik het altijd héérlijk om vakantiefoto's terug te kijken. En hopelijk vinden jullie dat ook leuk, dus kijk met me mee :)!



























16 opmerkingen:

  1. Ah Barcelona.. Ik was er af gelopen zomer en vind het echt zo raar om te bedenken dat dat al een half jaar geleden is. Barcelona is zo mooi, ik ga er in April heen met school :))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wauw wauw, wat moet ik nog meer zeggen. Zoveel mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een mooie foto's! Barcelona is inderdaad echt heel erg mooi! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt Denise, nu wil ik ook weer. Haha, moooie foto's! Die ene met dat stokbrood vind ik echt zo'n Wehearit/tumbrl plaatje, pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk om deze foto's te zien! Ik ben in de zomer ook naar Barcelona geweest, en vond het een heerlijke en prachtige stad. Ik wil er nog wel eens heen :D Madrid lijkt me ook tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ah barcelona ziet er echt heel mooi uit! Lijkt me heel gaaf om een keertje heen te gaan, mooie foto's ook! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw prachtige foto's! Barcelona is super mooi. Zelf ben ik er ook geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik word ook altijd zo gelukkig van oude vakantie foto's :)

    xo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie foto's! Ik ben vorig jaar met een uitwisseling naar Madrid geweest, en ik vond het een hele gave stad. Ik ben nog nooit in Barcelona geweest, maar het lijkt me prachtig. Deze voorjaarsvakantie ga ik een citytrip maken naar Lissabon, ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah geweldig, super mooie foto's! Ik ga a.s zomervakantie met vriendinnen naar Salou en dan nemen we er ook een dagje Barcelona bij. Ik ben er namelijk pas één keer geweest en dat was 6 jaar geleden. Alvast veel plezier in Madrid!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar je maakt zulke mooie foto's! En Barcelona is echt mooi, zou er graag nog een keertje heen willen. In de zomervakantie staat voor mij een tripje naar Rome op de planning met m'n vader, daar heb ik ook heel veel zin in!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.